Advertisement

Szinetár Dóra / Szinetár Dóra kisbabája Down-szindrómás | 24.hu : Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!” a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki:

Szinetár Dóra / Szinetár Dóra kisbabája Down-szindrómás | 24.hu : Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!" a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki:. Dóra szinetár is an actress and singer. 9 hours ago · szinetár dóra büszke rá, hogy még mindig szoptatja a négyéves kisfiát. 13 hours ago · szinetár dóra mesélt a párkapcsolatáról és a gyerekvállalásról/fotó: 12 hours ago · szinetár dóra és szintén színművész férje úgy döntöttek, nem mutogatják a kisfiuk arcát, de a lapnak azt elárulta, hogy benji jól van, csak a genetikai lelete írja azt, hogy más, mint a többi kisgyerek. A színésznő ritkán beszél a családjáról és a kisfiáról, azonban most kivételt telt, és egészen intim részleteket is elárult a mindennapjaikról.

Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!" a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki: Ha nem lenne más, falhoz vágnám a poharat. Kendőzetlen őszinteséggel beszél magánéletéről a színésznő. 9 hours ago · szinetár dóra büszke rá, hogy még mindig szoptatja a négyéves kisfiát. More images for szinetár dóra »

Szinetár Dóra- Bereczki Zoltán interjú - Szinetár Dóra ...
Szinetár Dóra- Bereczki Zoltán interjú - Szinetár Dóra ... from www.music.hu
2012 augusztusában, közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek. 11 hours ago · szinetár dóra szerepel a csütörtök reggeli hot! 9 hours ago · szinetár dóra büszke rá, hogy még mindig szoptatja a négyéves kisfiát. 14 hours ago · szinetár dóra: Jun 28, 2019 · szinetár dóra jelenleg makranczi zalán felesége, aki a művésznő harmadik férje. A színésznő ritkán beszél a családjáról és a kisfiáról, azonban most kivételt telt, és egészen intim részleteket is elárult a mindennapjaikról. Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!" a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki: 13 hours ago · szinetár dóra mesélt a párkapcsolatáról és a gyerekvállalásról/fotó:

13 hours ago · szinetár dóra mesélt a párkapcsolatáról és a gyerekvállalásról/fotó:

9 hours ago · szinetár dóra büszke rá, hogy még mindig szoptatja a négyéves kisfiát. A színésznő ritkán beszél a családjáról és a kisfiáról, azonban most kivételt telt, és egészen intim részleteket is elárult a mindennapjaikról. 11 hours ago · szinetár dóra szerepel a csütörtök reggeli hot! Jun 28, 2019 · szinetár dóra jelenleg makranczi zalán felesége, aki a művésznő harmadik férje. 13 hours ago · szinetár dóra mesélt a párkapcsolatáról és a gyerekvállalásról/fotó: More images for szinetár dóra » Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!" a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki: 14 hours ago · szinetár dóra: 12 hours ago · szinetár dóra és szintén színművész férje úgy döntöttek, nem mutogatják a kisfiuk arcát, de a lapnak azt elárulta, hogy benji jól van, csak a genetikai lelete írja azt, hogy más, mint a többi kisgyerek. 2012 augusztusában, közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek. Kendőzetlen őszinteséggel beszél magánéletéről a színésznő. Ha nem lenne más, falhoz vágnám a poharat. Jun 28, 2019 · szinetár dóra és bereczki zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007 decemberében született.

9 hours ago · szinetár dóra büszke rá, hogy még mindig szoptatja a négyéves kisfiát. Jun 28, 2019 · szinetár dóra és bereczki zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007 decemberében született. 2012 augusztusában, közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek. Ha nem lenne más, falhoz vágnám a poharat. Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!" a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki:

Szinetár Dóra: "Bereczki Zolival egy életre összetartozunk"
Szinetár Dóra: "Bereczki Zolival egy életre összetartozunk" from static.origos.hu
Jun 28, 2019 · szinetár dóra jelenleg makranczi zalán felesége, aki a művésznő harmadik férje. More images for szinetár dóra » 14 hours ago · szinetár dóra: 2012 augusztusában, közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek. 9 hours ago · szinetár dóra büszke rá, hogy még mindig szoptatja a négyéves kisfiát. Ha nem lenne más, falhoz vágnám a poharat. Jun 28, 2019 · szinetár dóra és bereczki zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007 decemberében született. Dóra szinetár is an actress and singer.

Dóra szinetár is an actress and singer.

2012 augusztusában, közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek. Jun 28, 2019 · szinetár dóra és bereczki zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007 decemberében született. Szinetár dórának három gyermeke van, mindegyik más apától, így nem egyszerű. 14 hours ago · szinetár dóra: More images for szinetár dóra » Jun 28, 2019 · szinetár dóra jelenleg makranczi zalán felesége, aki a művésznő harmadik férje. A színésznő ritkán beszél a családjáról és a kisfiáról, azonban most kivételt telt, és egészen intim részleteket is elárult a mindennapjaikról. Kendőzetlen őszinteséggel beszél magánéletéről a színésznő. 11 hours ago · szinetár dóra szerepel a csütörtök reggeli hot! Dóra szinetár is an actress and singer. 9 hours ago · szinetár dóra büszke rá, hogy még mindig szoptatja a négyéves kisfiát. Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!" a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki: Ha nem lenne más, falhoz vágnám a poharat.

11 hours ago · szinetár dóra szerepel a csütörtök reggeli hot! Ha nem lenne más, falhoz vágnám a poharat. A színésznő ritkán beszél a családjáról és a kisfiáról, azonban most kivételt telt, és egészen intim részleteket is elárult a mindennapjaikról. 2012 augusztusában, közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek. More images for szinetár dóra »

Szinetár Dóra: "Bereczki Zolival egy életre összetartozunk"
Szinetár Dóra: "Bereczki Zolival egy életre összetartozunk" from cdn.nwmgroups.hu
Szinetár dórának három gyermeke van, mindegyik más apától, így nem egyszerű. Ha nem lenne más, falhoz vágnám a poharat. More images for szinetár dóra » 12 hours ago · szinetár dóra és szintén színművész férje úgy döntöttek, nem mutogatják a kisfiuk arcát, de a lapnak azt elárulta, hogy benji jól van, csak a genetikai lelete írja azt, hogy más, mint a többi kisgyerek. 14 hours ago · szinetár dóra: A színésznő ritkán beszél a családjáról és a kisfiáról, azonban most kivételt telt, és egészen intim részleteket is elárult a mindennapjaikról. Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!" a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki: 13 hours ago · szinetár dóra mesélt a párkapcsolatáról és a gyerekvállalásról/fotó:

Jun 28, 2019 · szinetár dóra és bereczki zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007 decemberében született.

Jun 28, 2019 · szinetár dóra és bereczki zoltán 2005 nyarán házasodtak össze, kislányuk 2007 decemberében született. 2012 augusztusában, közleményben tudatták, hogy három hónappal korábban, közös megegyezéssel a különválás mellett döntöttek. 11 hours ago · szinetár dóra szerepel a csütörtök reggeli hot! 14 hours ago · szinetár dóra: A színésznő ritkán beszél a családjáról és a kisfiáról, azonban most kivételt telt, és egészen intim részleteket is elárult a mindennapjaikról. 13 hours ago · szinetár dóra mesélt a párkapcsolatáról és a gyerekvállalásról/fotó: 12 hours ago · szinetár dóra és szintén színművész férje úgy döntöttek, nem mutogatják a kisfiuk arcát, de a lapnak azt elárulta, hogy benji jól van, csak a genetikai lelete írja azt, hogy más, mint a többi kisgyerek. Jun 28, 2019 · szinetár dóra jelenleg makranczi zalán felesége, aki a művésznő harmadik férje. 9 hours ago · szinetár dóra büszke rá, hogy még mindig szoptatja a négyéves kisfiát. Dóra szinetár is an actress and singer. Szinetár dórának három gyermeke van, mindegyik más apától, így nem egyszerű. Magazin címlapján azzal a szalagcímmel, hogy „néha még szoptatok!" a 44 éves színésznő a lapnak adott mélyinterjúban azt is elárulta, hogy bár már csak néha fordul elő, de ha a kisfia kéri, ő egyszerűen nem tud ellenállni neki: More images for szinetár dóra »

Posting Komentar

0 Komentar